OM MEG LEGG TIL SOM VENN FLICKR WEHEARTIT

Foto-Forskjellig

Hvordan ta Coffee Splash bilder

Jeg har fått ekstremt mange spørsmål om hvordan jeg tar disse coffee splash bildene.. Så tenkte jeg skulle forklare det nå,for det er egentlig ganske så enkelt. Det du trenger er en kopp med kaffe,et kamera og en person som kan kaste noe oppi kaffen. Jeg tok bildene ute,for det blir vanvittig mye søl, så hvis du gjør det inne så må du forbrede deg på en stor vaskejobb i tillegg.

1. Plasser koppen der du vil ha den,og ha nesten fult med kaffe i koppen.

2. Skru autofokus av. Kameraet klarer ikke å fokusere når det splasher,med mindre du har på manuell innstilling.

3. Jeg vil anbefale at dere får en annen person til å kaste noe oppi kaffen. Så når du er klar får du den personen til å kaste et eller annet. Bruk en liten stein,drue, et eller annet.

4. Så er det bare å trykke i vei til du får det perfekte bildet.. Det kan ta litt tid,jeg fikk selv mange flotte bilder av en svevende drue!

Så er du ferdig og har fått et perfekt coffee splash bilde!

 

London

Heihei! Har vært utrolig dårlig i helgen,så det fristet virkelig ikke å blogge..  Har fått endel spørsmål om når resten av spørsmålsrunden kommer,og det blir i løpet av uken. Jeg skal også få laget et innlegg om hvordan jeg tar coffee splash bildene,vann bildene og hvordan jeg redigerer,det kommer så fort som mulig! 

Water Drop

Coffee Splash II

 Husk at å spørre spørsmål til spørsmålsrunden HER , tror jeg kommer til å svare i morgen!

Zebra

Hadde aldri i verden trodd at jeg kom til å få 67 kommentarer på et syteinnlegg.. Haha.. Men tusen takk alle som ønsket meg god bedring,dere er super snille!

Dere kan fortsatt stille spørsmål i spørsmålsrunden HER , har tenkt å svare i løpet av uken. Så er det noe du lurer på, så spør i vei!

Rambo the Rabbit

Har vel ikke skrevet noe om det på bloggen,men jeg har altså da en liten kanin som heter Rambo. Før jeg fikk Rambo,trodde jeg ikke kaniner kunne ha mye personelighet,og hvor smarte de egentlig er. Og hvor mye selskap det er i en sånn liten krabat. Han er en liten feiging,tør ikke gå på gulvet med mindre vi har lagt ut tepper,men når han kommer ut da,så løper han og kaster seg rundt og er så glad. Tar små gledeshopp og hopper rundt. Han er også ekstremt kosete,og elsker å sove på låra mine,eller som en liten baby i armene mine. Han kan også være litt smårampete,men da er han bare søt! Han elsker mat (hihi,han er en liten bolle,med store dumboører) og spiser som bare det. Han er snart 4 år,og har fått noen grå hår allerede,men han er min lille baby. Han gjør aldri noen noe vondt,biter aldri,er kosete,og elsker mennesker. En perfekt liten kanin!

Har dere noen små,søte kjæledyr? 


Husk spørsmålsrunden HER

Bilder - 2011

Hei! Tenkte jeg skulle legge ut noen av mine favoritt bilder fra 2011. Fikk tatt utrolig mange bilder i løpet av 2011,så satser på at 2012 blir et like bra fotoår! 

 

Inspirasjon?

Åhhh! Har virkelig ingen inspirasjon til å ta nye bilder. Er vel en uke siden jeg tok noen sist. Utrolig irriterende,for har så lyst til å ta noen fine bilder! Utenom weheartit,har dere noen fine blogger eller noe som jeg kan titte innom,og få litt inspirasjon fra? 

Så da blir det bare et sauebilde,til jeg får litt mer inspirasjon,haha! 

Pink Flower

Animals

Hei! Har igjen noen bilder fra dyreparken som jeg ikke har lagt ut enda. Elsker dyr,de er så søte! 

Night Lights

Hungry Lion

Hva synes du om bildet?

Monkey

Legger ut to bilder fra jeg var i dyreparken i sommer. Sett noe så søtt? Heeelt umulig å ta bilde av de da,for de løper jo helt sinnsykt fort,men fikk jo noen bra bilder. Og de baby apene som henger på moren sin er jo bare helt skjønne. De er så små!

Hva synes du om bildene?

Lille Julaften

Wow,lille julaften allerede... Tiden går helt sinnsykt fort,synes ikke det er lenge siden jula akkurat var! Må prøve å få litt jule stemning i morgen,for har absolutt ingen julestemning i heeeeele kroppen!

Over til bildene. For noen dager siden var det så mange søte små fugler her. Umulig å ta bilde når de flyr vekk hver gang jeg prøver å ta bilder da,men fikk vel helt greit resultat... Må prøve å få tatt noen fler,enda nærmere. Må bare være veeeeldig tålmodig!

Om jeg ikke får blogget i morgen,så ønsker jeg dere alle en god jul. Kos dere masse!

Life Is Beautiful

Hei igjen dere! Har ikke blogget på snart to måneder nå,har vel hatt en liten pause. Har vært så dårlig pga ME´en i det siste,og er fortsatt ganske dårlig,så blogging har liksom ikke vært noe jeg har prioritert. Har nesten ikke tatt et bilde på to måneder nå,og jeg tok bilder ca hver dag før.. Men nå skal jeg prøve å finne litt inspirasjon, og begynne å blogge som vanlig igjen.

Tok dette bildet for en stund siden,og synes det passet litt bra. Selvom man har det vondt,og ikke alt går bra hele tiden,så er det viktig å være positiv, og å se lyst på livet!

Love

 Beklager for lite blogging,skal prøve å bli litt flinkere! 

Bææææ

Noen søte sauer jeg tok bilde av i sommer. De likte å være fotomodeller,hihi!

Ladybug

Hva synes du om bildene?

Chanel

Hei! Har vært litt dårlig de siste dagene,så har ikke fått oppdatert noe! Men nå er jeg en smule bedre,så da blir det litt mere oppdateringer! Har lest igjennom alle kommentarene deres,og jeg må bare si tusen takk. Dere skriver så mye fint til meg,og jeg setter så utrolig stor pris på det. Har ikke fått svart på alle kommentarene enda,men det skal jeg gjøre nå. Og igjen,tusen takk. Setter veldig stor pris på alle kommentarene deres !

Giraff

Når vi var i dyreparken i sommer,så var det den søte giraffen der. Baby giraff. Og han var veeeldig glad i å geipe i det jeg tok bilder av han! Men han var utrolig søt da 

Inspiration by Me

Lion Pictures

Hva synes du om bildene?

Vakker men farlig II

Sommer Savn

Dette bildet får meg til å savne sommeren.. SKIKKELIG. Er iskaldt her,og meldt frost inatt. Jippi. Men akkurat i dag har det vært sol,og da har det egentlig vært ganske fint ute. Høsten kan være utrolig fin med klar luft,sol og fine farger! Så skal prøve å få tatt noen fine høstbilder når bladene blir røde nok,men de er fortsatt gulgrønne her!

Også takk,igjen,for alle fine kommentarer. Fikk over 50 kommentarer på forrige innlegg. Tusen takk,hadde aldri trodd at så mange ville lese bloggen min. Det betyr utrolig mye for meg!

Er med i fotokonkurranse

Hei! Er med i en fotokonkurranse på whoot sin blogg, med temaet sommer bilde. Premien er et gavekort på CEWE FOTOBOK! Bli med HER du også. 

Drip Drop

Siden det regner,og stort sett bare er drittvær for tiden,så passer det jo godt med noen vannbilder,haha. Men over til noe annet,har så utrolig lite inspirasjon for tiden. Føler ingen bilder blir bra,og har ingen ideer. Baaah. Noen som har noen fine inspirerende blogger? 

Får vel ta turen innom weheartit,for der blir man alltid inspirert!

Life Is Beautiful

Cute Animals

Var jo i dyreparken i sommer,og der er det så mange søte dyr. Bare se på den lille søte babyapen,awww. De var så søte,hoppet rundt i tau,med babyene på seg. Var ekstremt vanskelig å ta bilder av de,de gadd jo ikke stå stille. Men uansett,det var en veldig fin dag,for jeg virkelig elsker dyr!

Liker du dyr?

Tick Tock

Hva synes du om bildet?

YSL

Vakker men farlig17 år gammel jente som elsker å ta bilder. Har også sykdommen ME,men hovedfokuset på denne bloggen vil være foto.


Alle bildene du finner på bloggen er tatt av meg hvis det ikke står annet. Vennligst ikke kopier uten min tillatelse.
hits