OM MEG LEGG TIL SOM VENN FLICKR WEHEARTIT

Foto-Mat

Cupcake

Nam nam! Lagde vaniljecupcakes i går , med jorbær topping.. Helt ærlig ble de mye bedre uten topping, men utseendemessig ble de jo mye søtere med!

Coffee Splash

Strawberry Cupcakes

Hei! Jeg beklager for at jeg ikke oppdaterte noe i går,men glemte bloggen helt! Men over til overskriften, lagde jordbær cupcakes i går! Pleier alltid å bake fra bunnen av,men har hørt så mange skryte om de cupcakesene fra Regal. Men off,fy søren. Smakte helt forferdelig. Utrolig deigete og ekkel muffins,og toppingen var altfor søt,iiik. Så tror jeg fortsetter å bake selv for å si det sånn! 

Er du glad i cupcakes?

Macaroons & Cupcakes

Mhm! Makroner og cupcakes er så godt. Og skader ikke at de er rosa heller! Noen andre som er glad i makroner og cupcakes?

Yummy!

Dette ble dagen´s lunsj.. Haha,jepp,veldig sunt. Er vel heller en veldig tidlig dessert,men godt var det. Og så er det jo tross alt helg. 

Også må jeg takke for alle de koselig kommentarene jeg har fått siden jeg startet bloggen,setter utrolig stor pris på det!

Strawberries

Nå skal jeg sette på Frustrerte Fruer og kose meg med nydelige jordbær. Formen er ikke helt på topp i dag,så blir vel tv resten av kvelden. Og kanskje en liten tur ut å ta bilder,er jo faktisk sol i dag. Wow,kan faktisk ikke huske sist,regner jo som regel hele tiden. Så krysser fingrene for at det blir sol noen dager nå,det hadde vært deilig.

Og btw,gjerne legg igjen blogg adressen deres,vil lese noen nye blogger!17 år gammel jente som elsker å ta bilder. Har også sykdommen ME,men hovedfokuset på denne bloggen vil være foto.


Alle bildene du finner på bloggen er tatt av meg hvis det ikke står annet. Vennligst ikke kopier uten min tillatelse.
hits