OM MEG LEGG TIL SOM VENN FLICKR WEHEARTIT

Foto-Portrett

A Sad Boy

Christina - Portrett

  

Tok noen bilder av Christina i går. Hun er så pen og fotogen (hehe,det rimte)! Hun frøys vel nesten til is,stakkars. Hva synes dere om bildene?

-Og svar på noen spørsmål. Jeg skal lage et innlegg om hvordan jeg redigerer bildene mine,det kommer. Vet ikke når,det kan ta en stund,men det kommer.

-Og nei,jeg lager ikke design til folk. Men er det interesse for at jeg kanskje lager et gratis design? For det kan jeg gjerne gjøre om dere vil! Gjerne si hva dere mener om det.

 

Og en liten ting til,tusen takk for alle de koselige kommentarene jeg får. Jeg setter så stor pris på det,dere er så utrolig snille :-).

Dancing Queen

 

Modell; Christina

In The Woods

God kveld! Nå har jeg akkurat spist middag,og redigert ferdig noen bilder. Tok noen fine bilder av en venn av meg på fredag kveld, og her er et av bildene. Legger nok ut noen flere fra den shooten når de er ferdig redigert. 

Ellers har jeg ikke gjort mye i dag,bare daffa rundt og vært ute en liten stund. Men det er vel derfor søndager er til? 

Har dere gjort noe morsomt i dag? Ønsker dere en fortsatt fin søndag!17 år gammel jente som elsker å ta bilder. Har også sykdommen ME,men hovedfokuset på denne bloggen vil være foto.


Alle bildene du finner på bloggen er tatt av meg hvis det ikke står annet. Vennligst ikke kopier uten min tillatelse.
hits