OM MEG LEGG TIL SOM VENN FLICKR WEHEARTIT

Hverdag

You make me smile

Jeg får så utrolig mange koselige kommentarer fra dere. Hadde aldri trodd at jeg kom til å få så mange som kom til å like bloggen min. Lesertallene bare stiger oppover, og jeg får rundt 40-60 kommentarer på hvert innlegg jeg legger ut. Og det gjør meg så utrolig glad, mer enn dere kan ane. Det betyr så utrolig mye for meg,både mailene jeg har fått fra dere,og alle kommentarer her på bloggen. Har lyst å legge ut noen fine kommentarer jeg har fått fra dere,siden dere er så søte ; 

- "Kommer ikke over hvor fine bilder du tar! Du må fortsette å legge ut maasse bilder :-D"

- "Oppdaget nettopp bloggen din og jeg må si at jeg elsker de vakre bildene dine <3"

- "For en nydelig blogg du har! Er så sjelden man finner vakre bilder for tiden, takk for å ha gjort dagen min bedre. :)"

- "Ut i fra innleggene jeg så langt har tittet innom, så er du en utrolig dyktig fotograf. Så mange vakre bilder du tar, så jeg betegner deg som en fotograf jeg! ;)"

- "For noen fantastiske bilder! Du er rett og slett helt profesjonell. Inspirasjon til tusen! :D"

- "Jeg blir altså helt målløs hver gang jeg ser bildene dine! Du er så utrolig flink. Det er liksom en helt spesiell ro over bildene dine som jeg bare må smile av :) Og forresten; tuuuuusen takk for all inspirasjonen jeg får av deg! Jeg ELSKER bloggen din!"

- "å herre, du er så flink! du har blitt både min inspirasjonskilde, og forbilde innen foto allerede."

At folk synes jeg er inspirerende,og elsker bildene mine er så utrolig gøy. Så tusen takk! :)

Before I die

      

-Weheartit

Dior Escale aux Marquises

Ååååh,denne lukter så utrolig godt! Synd den snart er tom,må nok få kjøpt meg en ny! Har også lyst å kjøpe en helt ny parfyme, har dere noen gode tips? 

Favoritt ring & sko

YSL 

CHRISTIAN LOUBOUTIN 

Nyttårsaften-Bilder

  

Hadde en utrolig koselig kveld i går. Koste meg masse! Hvordan var deres nyttårsaften? Godt nyttår!

Godt nyttår!

Hei. Vil bare ønske dere alle godt nyttår! Kos dere masse i kveld,blogger mere i morgen! :-)

Bildet har ingen ting med innlegget å gjøre,men har ikke noe annet akkurat nå!

Julaften 2011

Hei! Hadde dere det fint i går? Det hadde jeg.. Startet dagen med strømpa foran tvén. Strømpa var full av godsaker,men har selvfølgelig glemt å ta bilde.. Så ordnet vi oss før vi dro ut til tante,onkel og mine to fettere.. Der spiste vi oss gode og feite på sinnsyk god mat,er lenge siden mat har smakt så godt.. Pinnekjøtt er godt! 

  

 Og så åpnet vi pakker. Fikk helt sinnsykt mye fint,ble fornøyd med aaaalt! Har ikke bilder av alle gavene,men noen.. Den aller beste gaven var Mulberry locked cosmetic purse. Ønsket meg den,men trodde ADLRI jeg kom til å få den. Tuuuuusen takk mamma & pappa!

  

Har som sagt ikke tatt bilde av alt jeg fikk,men er stor fornøyd med absolutt alt. Tusen takk alle sammen!

Hvordan var deres julekveld? Hva fikk dere til jul? 

Julaften

Wiii,da var julaften her! Skal ut til tanten og onkelen min i dag,noe som blir utrolig koselig. God mat,pakker,være med familie.... Kooooos! Nå skal jeg bare slappe av litt og se på tv, før jeg begynner å ordne meg.. Vet ikke engang helt hva jeg skal ha på,så sliter litt,haha.

Ønsker dere alle en riktig god jul! Kos dere masse, også håper jeg alle får det de ønsker seg til jul,hihi.

Rihanna Konserten

God kveld dere! I går kveld var jeg som sagt på Rihanna sin konsert i Oslo spektrum,og den var helt syk! Hun er virkelig helt rå! Hun synger helt fantastisk bra live,og er så utrolig vakker! Er ikke en sang hun synger som jeg ikke liker,alt er bra! De fleste aviser har gitt henne terningkast 4,men det burde vært en 6´er,helt klart!

Men det aller største var å møte henne,hun er virkelig så søt. Ble helt stum når hun klemte meg,helt sykt. Beste kvelden på LENGE!

Legger ut noen bilder,men bildene fra konserten er ganske dårlige,pga man ikke får lov til å bruke speilrefleks!

  

(Haha,jeg ser helt mongo ut,men samma det! )

We Found Love

Yey,i morgen er dagen!!!  Rihanna konsert + meet&greet,gleder meg helt sinnsykt mye! Andre som skal på konserten?

Smoking Kills

Er det noe jeg virkelig hater,så er det røyk! Jeg skjønner virkelig ikke hvorfor folk betaler for å ta sitt eget liv? Og kanskje ende opp med kreft,hjerte og karsykdommer,og KOLS? 

Og passiv røyking. Hva tenker f.eks foreldre med,som røyker inne der det er barn? Ved passiv røyking utsettes man for de samme helseskadelige stoffene som ved aktiv røyking. Folk som aldri har rørt en røyk,har dødd av lungekreft pga passiv røyking. Jeg husker jeg var på besøk en gang,når jeg var liten. Det var så og si umulig å være inne i huset,for moren til en venn av meg hadde røyket,mye. Det stinket røyk i hele huset! Er det bare jeg som synes det er utrolig egoistisk å sette sin egen nytelse foran andres liv? For det er det det er,egoistisk.

Favoritt Neglelakker

  

Deborah Lippmann-Happy Birthday, Chanel-Black Pearl,Chanel-Péridot,OPI.

HVA ER DERES FAVORITT LAKKER?

Once you go mac . . .

. . . you never go back 

Noen andre som er enige?

Søndagskos

I dag skal jeg lese maaange blader . . . . . .

Og kose meg med mamma´s kjempegode mandelkake . . . .

Hva er dine søndagsplaner?

High Heels

Kjøpte disse nydelige skoene for en liten stund tilbake,og de noen av de fineste skoene jeg har . De er hele 16cm,men faktisk de mest behagelige av alle de høyhælte skoene jeg har,tro det eller ei. Også blir jeg kjempe høye i dem,noe som ikke skader med tanke på at jeg bare er 167 cm,haha!

Hva synes du om skoene? 

Rihanna - Cheers (Drink To That)

Digger den sangen her,og digger Rihanna. Gleder meg som en liten unge til konserten i oktober,kommer til å bli en fantastisk kveld. Men det beste er at jeg skal på meet&greet med henne,og det er helt sinnsykt. Altså,møte Rihanna. Haha,føler meg som en liten fjortissunge nå,men det er sykt at lille jeg skal stå rett ved Rihanna. Weee,er jo ikke lenge til heller!

Noen andre som skal på konserten/meet&greet?

Lørdagskos!

God ettermiddag alle sammen! Hatt en fin lørdag så langt? I dag skal jeg bare slappe av,og kose meg. Også skal jeg prøve å få tatt noen bilder ute,siden det fortsatt er bra vær. Man vet jo aldri når det begynner å regne igjen,hehe. Blir noen av bildene brukbare,så kommer de nok ut på bloggen ganske fort. 

Ønsker dere en fortsatt fin lørdag!

Favoritt Parfymer

-Jeanne LANVIN

-Escada Taj Sunset

-Miss Dior Chérie parfymene,i mini versjoner

Åh,disse lukter så godt! Hva er deres favoritt parfyme?

Tips til blogger?

Kjeder meg litt,og mangler inspirasjon,så lurte på om noen visste om noen bra blogger? Helst fotoblogger eller moteblogger,men kan være alt mulig. Om det er din egen,venninna sin,eller bare favoritt bloggen din,skrik ut!

Og der kom regnet

Jippi,nå øser det ned her,igjen. Var så glad i går og i dag når det var sol,men det skulle jo tydeligvis ikke vare lenge. Gleder meg allerede nå til neste sommer,med sol og varme (om solen dukker opp da,man vet jo ikke med Norge). Er iskaldt her,sitter med strikkajakke,dyne og varmepose.. Brrr.... 

Noen andre som ikke er så glad i høsten?17 år gammel jente som elsker å ta bilder. Har også sykdommen ME,men hovedfokuset på denne bloggen vil være foto.


Alle bildene du finner på bloggen er tatt av meg hvis det ikke står annet. Vennligst ikke kopier uten min tillatelse.
hits