OM MEG LEGG TIL SOM VENN FLICKR WEHEARTIT

Innkjøp

Chanel - April

Kjøpte meg en av de nye lakkene til Chanel i går,April, og den er så utrolig fin.. Er så mye finere enn den ser ut på bildene,det er rett og slett en helt nydelig farge. Hvis Chanel fortsetter å lage så fine neglelakker,så har jeg snart ikke penger igjen. . . 

Er forresten med i blogg vs blogg HER , hadde vært koselig om dere ville stemme på meg!

Innkjøp-Deborah Lippmann

For noen uker siden fant jeg ut at de selger Deborah Lippmann sine neglelakker nede på senteret her,og da ble jeg utrolig glad! De er så nydelige de neglelakkene. De hadde ikke de jeg ville ha da,men når jeg var på senteret for noen dager siden hadde de fått inn maaange. Så kjøpte fargen Happy Birthday,for den har vært utsolgt så lenge. Den er utrolig stilig,digger den. Og så neglelakk-freak som jeg er,så er nok ikke dette min siste neglelakk fra Deborah Lippmann,hihi. 

Men nå skal jeg sette meg ned å lese MAG,og Det Nyet Shape Up,for de kom i postkassa i dag,wee!

Liker du Deborah Lippmann sine neglelakker? Gjort noe morsomt i dag?

Chanel Peridot

For noen dager siden kjøpte jeg den nye Chanel neglelakken, Peridot. Og den er så nydelig. Hvordan klarer Chanel gang på gang å lage så utrolig fine neglelakker? De er så fine at jeg snart har skapet fullt,og det er ikke så bra for lommeboka gitt.

Hva synes du om Chanel´s neglelakker?17 år gammel jente som elsker å ta bilder. Har også sykdommen ME,men hovedfokuset på denne bloggen vil være foto.


Alle bildene du finner på bloggen er tatt av meg hvis det ikke står annet. Vennligst ikke kopier uten min tillatelse.
hits