OM MEG LEGG TIL SOM VENN FLICKR WEHEARTIT

januar 2012

London

Heihei! Har vært utrolig dårlig i helgen,så det fristet virkelig ikke å blogge..  Har fått endel spørsmål om når resten av spørsmålsrunden kommer,og det blir i løpet av uken. Jeg skal også få laget et innlegg om hvordan jeg tar coffee splash bildene,vann bildene og hvordan jeg redigerer,det kommer så fort som mulig! 

Water Drop

Coffee Splash II

 Husk at å spørre spørsmål til spørsmålsrunden HER , tror jeg kommer til å svare i morgen!

Cupcake

Nam nam! Lagde vaniljecupcakes i går , med jorbær topping.. Helt ærlig ble de mye bedre uten topping, men utseendemessig ble de jo mye søtere med!

Zebra

Hadde aldri i verden trodd at jeg kom til å få 67 kommentarer på et syteinnlegg.. Haha.. Men tusen takk alle som ønsket meg god bedring,dere er super snille!

Dere kan fortsatt stille spørsmål i spørsmålsrunden HER , har tenkt å svare i løpet av uken. Så er det noe du lurer på, så spør i vei!

Sick and tired

Bah,litt sånn jeg føler det i dag . . . . 

Chanel - April

Kjøpte meg en av de nye lakkene til Chanel i går,April, og den er så utrolig fin.. Er så mye finere enn den ser ut på bildene,det er rett og slett en helt nydelig farge. Hvis Chanel fortsetter å lage så fine neglelakker,så har jeg snart ikke penger igjen. . . 

Er forresten med i blogg vs blogg HER , hadde vært koselig om dere ville stemme på meg!

You make me smile

Jeg får så utrolig mange koselige kommentarer fra dere. Hadde aldri trodd at jeg kom til å få så mange som kom til å like bloggen min. Lesertallene bare stiger oppover, og jeg får rundt 40-60 kommentarer på hvert innlegg jeg legger ut. Og det gjør meg så utrolig glad, mer enn dere kan ane. Det betyr så utrolig mye for meg,både mailene jeg har fått fra dere,og alle kommentarer her på bloggen. Har lyst å legge ut noen fine kommentarer jeg har fått fra dere,siden dere er så søte ; 

- "Kommer ikke over hvor fine bilder du tar! Du må fortsette å legge ut maasse bilder :-D"

- "Oppdaget nettopp bloggen din og jeg må si at jeg elsker de vakre bildene dine <3"

- "For en nydelig blogg du har! Er så sjelden man finner vakre bilder for tiden, takk for å ha gjort dagen min bedre. :)"

- "Ut i fra innleggene jeg så langt har tittet innom, så er du en utrolig dyktig fotograf. Så mange vakre bilder du tar, så jeg betegner deg som en fotograf jeg! ;)"

- "For noen fantastiske bilder! Du er rett og slett helt profesjonell. Inspirasjon til tusen! :D"

- "Jeg blir altså helt målløs hver gang jeg ser bildene dine! Du er så utrolig flink. Det er liksom en helt spesiell ro over bildene dine som jeg bare må smile av :) Og forresten; tuuuuusen takk for all inspirasjonen jeg får av deg! Jeg ELSKER bloggen din!"

- "å herre, du er så flink! du har blitt både min inspirasjonskilde, og forbilde innen foto allerede."

At folk synes jeg er inspirerende,og elsker bildene mine er så utrolig gøy. Så tusen takk! :)

Coffee Splash

Rambo the Rabbit

Har vel ikke skrevet noe om det på bloggen,men jeg har altså da en liten kanin som heter Rambo. Før jeg fikk Rambo,trodde jeg ikke kaniner kunne ha mye personelighet,og hvor smarte de egentlig er. Og hvor mye selskap det er i en sånn liten krabat. Han er en liten feiging,tør ikke gå på gulvet med mindre vi har lagt ut tepper,men når han kommer ut da,så løper han og kaster seg rundt og er så glad. Tar små gledeshopp og hopper rundt. Han er også ekstremt kosete,og elsker å sove på låra mine,eller som en liten baby i armene mine. Han kan også være litt smårampete,men da er han bare søt! Han elsker mat (hihi,han er en liten bolle,med store dumboører) og spiser som bare det. Han er snart 4 år,og har fått noen grå hår allerede,men han er min lille baby. Han gjør aldri noen noe vondt,biter aldri,er kosete,og elsker mennesker. En perfekt liten kanin!

Har dere noen små,søte kjæledyr? 


Husk spørsmålsrunden HER

Høstbilde

Husk spørsmålsrunden HER 

Spørsmålsrunde

God morgen! Får utrolig mange spørsmål om alt mulig rart. Men tenkte det var greit å ha et innlegg der jeg svarer på alt dere måtte lure på. Dere kan spørre om det meste,om dere vil vite noe om meg,bloggen,fotoutstyr,redigering,sykdommen, hva nå enn dere lurer på. Så skal jeg prøve å få svart så fort jeg kan på et eget innlegg!

Noe du lurer på?

Rose Cake

Vet ikke om jeg har skrevet dette på bloggen,men jeg virkelig elsker å bake. Synes det er så gøy. Hadde så lyst å lage en "rose" kake,så gjorde det i går. Sa da ble det gulrotkake med ostekrem,og denne kaken er helt ekstremt god og saftig,dere prøve den!

GULROTKAKE

4 egg - 3 dl sukker - 100 g smør - 2 ts kanel - 1-2 ts bakepulver - 1 ts vaniljesukker (ordentlig vaniljesukker med ekte vanilje) - 4 dl hvetemel - 2 gulrøtter

Pisk egg og sukker til eggedosis. Smelt smøret og avkjøl litt. Bland det i eggedosisen. Sikt i de tørre ingrediensene. Bland i finrevne gulrøtter til slutt.

Ha deigen i en smurt form (24 cm). Stek kaken nederst i ovnen, i ca 25 min. Avkjøl kaken helt i  formen.

OSTEKREM

250 g philadelphia - 1 ts vanilje sukker - 3 ss smør - 300 g melis

Rør sammen alle ingrediensene. Kaken må være helt avkjølt før du tar på ostekremen. Så putter du alt i en sprøytepose (jeg bruker 1M tippen fra Wilton) For å lage roser så starter du i midten å lager en sirkel rundt til rosen er passe stor!

Bilder - 2011

Hei! Tenkte jeg skulle legge ut noen av mine favoritt bilder fra 2011. Fikk tatt utrolig mange bilder i løpet av 2011,så satser på at 2012 blir et like bra fotoår! 

 

A Sad Boy

Before I die

      

-Weheartit

Inspirasjon?

Åhhh! Har virkelig ingen inspirasjon til å ta nye bilder. Er vel en uke siden jeg tok noen sist. Utrolig irriterende,for har så lyst til å ta noen fine bilder! Utenom weheartit,har dere noen fine blogger eller noe som jeg kan titte innom,og få litt inspirasjon fra? 

Så da blir det bare et sauebilde,til jeg får litt mer inspirasjon,haha! 

Pink Flower

Animals

Hei! Har igjen noen bilder fra dyreparken som jeg ikke har lagt ut enda. Elsker dyr,de er så søte! 

Christina - Portrett

  

Tok noen bilder av Christina i går. Hun er så pen og fotogen (hehe,det rimte)! Hun frøys vel nesten til is,stakkars. Hva synes dere om bildene?

-Og svar på noen spørsmål. Jeg skal lage et innlegg om hvordan jeg redigerer bildene mine,det kommer. Vet ikke når,det kan ta en stund,men det kommer.

-Og nei,jeg lager ikke design til folk. Men er det interesse for at jeg kanskje lager et gratis design? For det kan jeg gjerne gjøre om dere vil! Gjerne si hva dere mener om det.

 

Og en liten ting til,tusen takk for alle de koselige kommentarene jeg får. Jeg setter så stor pris på det,dere er så utrolig snille :-).

Lyng

Legger ut et bilde av lyng, som jeg ikke har lagt ut før! Hva synes du om bildet?

Hvitveis

Gleder meg til snøen går vekk,og etterhvert at hvitveisen kommer frem! 

Night Lights

Dior Escale aux Marquises

Ååååh,denne lukter så utrolig godt! Synd den snart er tom,må nok få kjøpt meg en ny! Har også lyst å kjøpe en helt ny parfyme, har dere noen gode tips? 

Favoritt ring & sko

YSL 

CHRISTIAN LOUBOUTIN 

Hungry Lion

Hva synes du om bildet?

Nyttårsaften-Bilder

  

Hadde en utrolig koselig kveld i går. Koste meg masse! Hvordan var deres nyttårsaften? Godt nyttår!17 år gammel jente som elsker å ta bilder. Har også sykdommen ME,men hovedfokuset på denne bloggen vil være foto.


Alle bildene du finner på bloggen er tatt av meg hvis det ikke står annet. Vennligst ikke kopier uten min tillatelse.
hits