OM MEG LEGG TIL SOM VENN FLICKR WEHEARTIT

desember 2011

Godt nyttår!

Hei. Vil bare ønske dere alle godt nyttår! Kos dere masse i kveld,blogger mere i morgen! :-)

Bildet har ingen ting med innlegget å gjøre,men har ikke noe annet akkurat nå!

Monkey

Legger ut to bilder fra jeg var i dyreparken i sommer. Sett noe så søtt? Heeelt umulig å ta bilde av de da,for de løper jo helt sinnsykt fort,men fikk jo noen bra bilder. Og de baby apene som henger på moren sin er jo bare helt skjønne. De er så små!

Hva synes du om bildene?

Julaften 2011

Hei! Hadde dere det fint i går? Det hadde jeg.. Startet dagen med strømpa foran tvén. Strømpa var full av godsaker,men har selvfølgelig glemt å ta bilde.. Så ordnet vi oss før vi dro ut til tante,onkel og mine to fettere.. Der spiste vi oss gode og feite på sinnsyk god mat,er lenge siden mat har smakt så godt.. Pinnekjøtt er godt! 

  

 Og så åpnet vi pakker. Fikk helt sinnsykt mye fint,ble fornøyd med aaaalt! Har ikke bilder av alle gavene,men noen.. Den aller beste gaven var Mulberry locked cosmetic purse. Ønsket meg den,men trodde ADLRI jeg kom til å få den. Tuuuuusen takk mamma & pappa!

  

Har som sagt ikke tatt bilde av alt jeg fikk,men er stor fornøyd med absolutt alt. Tusen takk alle sammen!

Hvordan var deres julekveld? Hva fikk dere til jul? 

Julaften

Wiii,da var julaften her! Skal ut til tanten og onkelen min i dag,noe som blir utrolig koselig. God mat,pakker,være med familie.... Kooooos! Nå skal jeg bare slappe av litt og se på tv, før jeg begynner å ordne meg.. Vet ikke engang helt hva jeg skal ha på,så sliter litt,haha.

Ønsker dere alle en riktig god jul! Kos dere masse, også håper jeg alle får det de ønsker seg til jul,hihi.

Lille Julaften

Wow,lille julaften allerede... Tiden går helt sinnsykt fort,synes ikke det er lenge siden jula akkurat var! Må prøve å få litt jule stemning i morgen,for har absolutt ingen julestemning i heeeeele kroppen!

Over til bildene. For noen dager siden var det så mange søte små fugler her. Umulig å ta bilde når de flyr vekk hver gang jeg prøver å ta bilder da,men fikk vel helt greit resultat... Må prøve å få tatt noen fler,enda nærmere. Må bare være veeeeldig tålmodig!

Om jeg ikke får blogget i morgen,så ønsker jeg dere alle en god jul. Kos dere masse!

Life Is Beautiful

Hei igjen dere! Har ikke blogget på snart to måneder nå,har vel hatt en liten pause. Har vært så dårlig pga ME´en i det siste,og er fortsatt ganske dårlig,så blogging har liksom ikke vært noe jeg har prioritert. Har nesten ikke tatt et bilde på to måneder nå,og jeg tok bilder ca hver dag før.. Men nå skal jeg prøve å finne litt inspirasjon, og begynne å blogge som vanlig igjen.

Tok dette bildet for en stund siden,og synes det passet litt bra. Selvom man har det vondt,og ikke alt går bra hele tiden,så er det viktig å være positiv, og å se lyst på livet!17 år gammel jente som elsker å ta bilder. Har også sykdommen ME,men hovedfokuset på denne bloggen vil være foto.


Alle bildene du finner på bloggen er tatt av meg hvis det ikke står annet. Vennligst ikke kopier uten min tillatelse.
hits