OM MEG LEGG TIL SOM VENN FLICKR WEHEARTIT

Oppskrifter

Rose Cake

Vet ikke om jeg har skrevet dette på bloggen,men jeg virkelig elsker å bake. Synes det er så gøy. Hadde så lyst å lage en "rose" kake,så gjorde det i går. Sa da ble det gulrotkake med ostekrem,og denne kaken er helt ekstremt god og saftig,dere prøve den!

GULROTKAKE

4 egg - 3 dl sukker - 100 g smør - 2 ts kanel - 1-2 ts bakepulver - 1 ts vaniljesukker (ordentlig vaniljesukker med ekte vanilje) - 4 dl hvetemel - 2 gulrøtter

Pisk egg og sukker til eggedosis. Smelt smøret og avkjøl litt. Bland det i eggedosisen. Sikt i de tørre ingrediensene. Bland i finrevne gulrøtter til slutt.

Ha deigen i en smurt form (24 cm). Stek kaken nederst i ovnen, i ca 25 min. Avkjøl kaken helt i  formen.

OSTEKREM

250 g philadelphia - 1 ts vanilje sukker - 3 ss smør - 300 g melis

Rør sammen alle ingrediensene. Kaken må være helt avkjølt før du tar på ostekremen. Så putter du alt i en sprøytepose (jeg bruker 1M tippen fra Wilton) For å lage roser så starter du i midten å lager en sirkel rundt til rosen er passe stor!

Oppskrift - Mandelkake med bær

Hei! Først vil jeg bare beklage for at jeg ikke har blogget noe på to dager,men nettet var nede her. Så de som har spurt om ting,eller sendt mailer har jeg ikke fått svart. Men nå er nettet tilbake,så da blir det blogging som før!

Tenkte jeg skulle legge ut oppskriften til kaken i innlegget under,siden mange av dere synes den så god ut (den er nyyydelig). Det er seriøst verdens enkleste kake man kan lage,man lager bunnen,slenger på vaniljekrem og legger på favorittfrukt/bær,og vips,ferdig!

MANDELKAKE MED FRUKT/BÆR

250g mandler (jeg brukte mandelmel fra helsekosten)
250g melis
2ts kakao
5 eggehviter

Sett stekeovnen på 180 grader. Stivpisk eggehvitene. Bland malte mandler,melis og kakao og vend dette forsiktig oppi de stivpiskede eggehvitene. Stekes i ca 40min,midt i ovnen.

Når kaken er avkjølt,pynter man kaken med et tykt lag vaniljekrem og frisk frukt/bær. (Jeg brukte jordbær,bringebær,blåbær og druer,det er kjempegodt sammen)

Verdens Beste Eplekake

Hva er vel bedre enn en god varm eplekake med is til,nå på høsten? Laget en utrolig god eplekake her om dagen,den ble utrolig saftig og fin. Den var så god at jeg ikke rakk og ta bilde,haha,så dette bildet får duge. Her kommer iallefall oppskriften,dere burde prøve den!

EPLEKAKE 
200g sukker
200g smør
170g mel
1ts bakepulver
1ts vaniljesukker
4 egg

-Rør smør og sukker hvitt og porøst. Bland mel og bakepulver og tilsett det vekselsvis med ett og ett egg. Hell halvparten av røren i en smurt form,24 cm diameter. 

-Skrell eplene og da ut kjernehusene,skjær eplene i skiver. Legg et tett lag med epler på røren og strø sukker og kanel over. Dekk med resten av røren og legg et lag med epleskiver på toppen. Dryss på perlesukker og kanel.

-Stek kaken på nederste rille i ovnen,ved 180 grader i 45-50 min.

 

Namnam. Noen fler som liker eplekake? 17 år gammel jente som elsker å ta bilder. Har også sykdommen ME,men hovedfokuset på denne bloggen vil være foto.


Alle bildene du finner på bloggen er tatt av meg hvis det ikke står annet. Vennligst ikke kopier uten min tillatelse.
hits