OM MEG LEGG TIL SOM VENN FLICKR WEHEARTIT

Spørsmål fra leserene

Spørsmålsrunde

God morgen! Får utrolig mange spørsmål om alt mulig rart. Men tenkte det var greit å ha et innlegg der jeg svarer på alt dere måtte lure på. Dere kan spørre om det meste,om dere vil vite noe om meg,bloggen,fotoutstyr,redigering,sykdommen, hva nå enn dere lurer på. Så skal jeg prøve å få svart så fort jeg kan på et eget innlegg!

Noe du lurer på?

Svar på spørsmål

Hei! Får mange spørsmål,hver dag,om diverse ting. Så tenkte jeg skulle svare litt på det nå!

Har et spørsmål? hvordan får du bildene så lyse og "myke" ?? Jeg tar de fleste bildene mine i naturlig fint lys,og allerede da er jo bildene "lyse og myke". Spørs jo helt hvordan jeg redigerer,er veldig forskjellig,spørs helt hvordan bildet ser ut fra starten. Kan lage et eget innlegg,der jeg legger ut et bilde,og viser akkurat hvordan jeg redigerer! Også anbefaler jeg dere og prøve ut DENNE action´en,som gjør bildene veldig fine og lyse.

ELSKER redigeringen av bildene! hvor er de redigert? :)  Jeg redigerer alle bildene mine i Photoshop CS4.

Lyst til å lage et innlegg hvor du viser hva du har av fotoutstyr og hvordan du redigerer? :) Kameraet jeg bruker er Nikon D80. Ikke det nyeste,men det duger til jeg får kjøpt meg et nytt et. Har ekstremt mye fotoutstyr,så kommer til å lage et eget innlegg om det. Men kan skrive de objektivene jeg bruker mest,og det er AF Nikkor 50mm f/1.8D (Dette er det jeg bruker aller mest,elsker det!) også Sigma 105mm f2.8 DG MACRO , et veldig bra macro objektiv! 

Så fine bilder, har du tatt dem selv? :) Ja! ALLE bildene på denne bloggen er tatt av meg,med mindre det står noe annet. 

Kjempe fint design, lager du det selv? Ja,jeg har laget designet mitt selv. Er mange som spør om jeg kan lage til dem,men det gjør jeg ikke. Men har vurdert å lage et gratis design,om noen vil det?

Lurer dere på noe mer,så er det bare å spørre!17 år gammel jente som elsker å ta bilder. Har også sykdommen ME,men hovedfokuset på denne bloggen vil være foto.


Alle bildene du finner på bloggen er tatt av meg hvis det ikke står annet. Vennligst ikke kopier uten min tillatelse.
hits